Polish Community

nie udalo sie..
Dernière édition par wojtix#4888, le 20 déc. 2012 à 13:19:41
Xpulse - gramy razem? Niemam z kim grac... JCT gg: 3402115 - mam serwer TS"a.
Znajdzie się może jakiś miłosierny człowiek, który podeśle mi keya do poe? Gra bardzo mi się spodobała i byłbym bardzo wdzięczny za kluczyk.
Też poszukuje poe jakby miał ktoś się podzielic kluczem, w zamian moge dac invita do doty 2 bo jeszcze mi został jakiś.
Witam,

Jeśli jeszcze jakieś klucze zostały to jestem zainteresowany opieką nad jednym z nich.

Dziękuje, Pozdrawiam
Daj mi klucz pls
Dalej szukam kogos z kim bym mogl grac. GG 3402115
Byłym wdzięczny gdyby ktoś mógłby wysłać mi klucz.
Widze, że chyba już nie zagram w prawdziwą grę na tych świętach. Może jednak ktoś mi naprawde poprawi humor i podaruje klucz:)
Witam!

Zgłaszam się na ochotnika do szeregów oddziału Beta-testerów gry Path of Exile!

Pułkowniku!
Posiadam kilka czynników, wpływających na przydatność mojej osoby w całej operacji jak i jestem gotów do pełnienia czynnej służby na froncie debuggowym.
Jestem wytrawnym mob-killerem na wielu frontach i nie z jednej czeluści bestie mordowałem. Jako, że z plemienia informatyków się wywodzę i moja walka z oddziałami Lucyfera stała się moją pasją nie będę oszczędzał palców na polu walki.
Prócz tego jestem niepoprawnym optymistą i bardzo lubię zarażać ludzi pozytywną energią, co jest bardzo ważne jeśli chodzi o morale.

Jak wiadomo siły ciemności nie śpią więc proszę o rychłą weryfikację mojej kandydatury...

Signaler

Compte à signaler :

Type de signalement

Infos supplémentaires